Nära det mesta bästa

Elinegård ligger fantastiskt bra till. För det allra mesta av natur, stadsliv och människor kommer att finnas just precis här. Och när du vill ha mer av något så finns det alltid nära. Ungefär så här nära:

  • 1. Malmö Malmö är mycket storstad. Det är här som kulturerna, idéerna och människorna möts. Och så finns det ett gediget utbud av restauranger, butiker, barer, fik och så vidare. Du förstår. Det är hit du ska när du vill känna storstadspulsen slå på nära håll.
  • 2. Limhamn En cykeltur bort finns Limhamn som är en stadsdel med en helt egen karaktär. Här blandas stilla villakvarter med stora och små butiker, en bit strand, restauranger, bibliotek, och allt annat du behöver.
  • 3. Hyllie Precis runt hörnet ligger Hyllie med mycket av mycket: shopping, kommunikationer, Malmö Arena och Malmömässan. För att nämna några av fördelarna med att bo granne med en handelsplats som växer så det knakar.
  • 4. Copenhagen Airport Bara 15 minuter bort finns den internationella flygplatsen Copenhagen Airport och väl där ligger hela vida världen framför dina fötter. Det du. Och låter du de där 15 minuterna bli till 20 hamnar du mitt i fantastiska Köpenhamn.

BO HÄR!

Är du intresserad av att bo i Elinegård?

IKANO Bonava