Vi som utvecklar

Längs med kanten av Kalkbrottet utvecklar vi den nya stadsdelen Elinegård i Malmö. Här kommer det att finnas flerbostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter samt en del radhus och villor.

Ikano utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för livets alla faser. Är du intresserad av kommande bostadsrätter, läs mer här. Tänker du dig en hyresrätt? Då kan du se mer här.

Ikano Bostad

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag och det största fastighetsbolaget i Malmö. Det är bekvämt att bo i hyresrätt och väljer du en nybyggd lägenhet är standarden hög och allt är nytt och fräscht. Våra hyreslägenheter förmedlas via Boplats Syd.

MKB

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion och är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Är du intresserad av bostadsrätter eller äganderätter vill vi tipsa dig om Riksbyggen Förtur. Bonum är Riksbyggens seniorkoncept för dig som fyllt 55 år.

Riksbyggen
Vi bygger!

Götenehus har en lång historia och vi är idag en av Sveriges ledande hustillverkare. Vår filosofi är att ett nytt hus blir en del av helheten tillsammans med andra delar som miljö, omgivning, trädgård, inredning och främst av allt familjen som bor där. Våra bostadsprojekt omfattar både bostadsrätter och äganderätter. 

Götenehus

Sundprojekt utvecklar och bygger hyresrätter och bostadsrätter på attraktiva lägen i Öresundsregionen. Vår aktuella nyproduktion finns bland annat i Malmö, Helsingborg och Simrishamn.

Sundprojekt