Vi som utvecklar

Längs med kanten av Kalkbrottet utvecklar vi den nya stadsdelen Elinegård i Malmö. Här kommer det att finnas flerbostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter samt en del radhus och villor.

Vi bygger!

Ikano utvecklar, bygger, äger och förvaltar kvadratsmarta och prisvärda bostäder för livets alla faser. Är du intresserad av bostadsrätter vill vi tipsa dig om Ikano Förmån som ger förtur till våra kommande bostadsrätter. Du anmäler ditt intresse för våra hyreslägenheter i Elinegård på ikanobostad.se

Ikano Bostad
Hem nya hem!

MKB Fastighets AB är ett av Sveriges största allmännyttiga bostadsbolag och det största fastighetsbolaget i Malmö. Det är bekvämt att bo i hyresrätt och väljer du en nybyggd lägenhet är standarden hög och allt är nytt och fräscht. Våra hyreslägenheter förmedlas via Boplats Syd.

MKB
Vi bygger!

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion och är en av Sveriges största fastighetsförvaltare. Är du intresserad av bostadsrätter eller äganderätter vill vi tipsa dig om Riksbyggen Förtur. Bonum är Riksbyggens seniorkoncept för dig som fyllt 55 år.

Riksbyggen